Bijdrage aan renovatie 't Wâldstreffen

Gemaakt op donderdag 23 mei 2019 Geschreven door Beheer

Samen zijn we De Wâlde!

foto veld

Sinds de zomer van 2018 zijn we bezig met een renovatie van ons mooie voetbalterrein ’t Wâldstreffen. Begin 2018 is dit begonnen toen de gemeente aankaartte dat het veld niet meer goed was. Het moest in de zomerstop opnieuw ingezaaid worden. Doordat het eerste nacompetitie speelde voor promotie naar de 2e klasse konden de werkzaamheden pas half juni starten.

Ondertussen zijn er een hoop zaken georganiseerd die samen met het veld vernieuwd gingen worden. Zo is tegelijk met het veld een tegelpad aangelegd rondom het veld, is er een nieuwe omheining, nieuwe vangnetten en nieuwe doelen geplaatst. De wedstrijden zijn tot half oktober 2018 gespeeld bij onze goede buurman RKVV Bakhuizen. In goed overleg hebben wij daar de eerste wedstrijden van alle teams kunnen spelen.

Ook ons gebouw is aangepakt. In de zomerstop is de bestuurskamer opgeknapt en vergroot zodat het niet zo krap meer is op wedstrijddagen en er meer ruimte is om te vergaderen. Ook is er een keukenblok geplaastst. Daarnaast is de opslagruimte bij de kantine uitgebreid.

Bestuurskamer

In 2019 zijn we ook begonnen aan de kantine. De muren zijn wit geverft, er is een nieuw plafond in gekomen en er is een nieuwe vloer in gelegd. Momenteel is een commissie druk bezig met de inrichting van de kantine.

vloer kantine

Voor de zomer is het ook de bedoeling dat er een dakterras gerealisseerd wordt zodat we ook buiten kunnen zitten bij mooi weer!

Dit alles is gerealiseerd door een heleboel vrijwilligers die veel tijd bezig zijn geweest met de organisatie en uitvoering van al deze projecten. Een gedeelte is gefinancierd door subsidies van it Mienskip fonds van de provincie Friesland en de Rabobank, de rest komt uit onze eigen kas. Maar dit is nog steeds een heel bedrag!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mocht u willen bijdragen aan deze verbouwing door middel van een gift aan de club dan wordt dat ten zeerste gewaardeerd! Bijkomend voordeel; de gift is aftrekbaar voor de belasting!

Dit kan overgemaakt worden op rekeningnummer:

NL94RABO0333556046

Ten name van SV de Walde


Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates