Hulp gevraagd bij de organisatie van de wedstrijd Regioselectie Sùdwest - SC Heerenveen

Gemaakt op dinsdag 14 mei 2019 Geschreven door Beheer
Zoals ieder jaar speelt SC Heerenveen ook dit jaar hun eerste oefenwedstrijd tegen de selectie uit onze regio. Dit jaar mogen wij als De Wâlde deze wedstrijdorganiseren. Deze zal op woensdag 26 juni om 19:00 gespeeld worden. We hebben voor de organisatie van deze wedstrijd een commissie samengesteld. Deze bestaat uit de volgende personen:
- Wiebe Lootsma
- Age Zeldenrust
- Sipke Hiemstra
- Janny Stoffelsma
- Elske Korenstra
- Fimme Jan van der Wal
 
Deze commissie kan echter niet alles zelf en heeft een aantal vrijwilligers nodig:
 
Horeca: 13 personen
Entree: 8 personen
Ontvangst VIP's: 2 personen
Opbouwen tent etc: 5 personen
Opruimen en schoonmaken: 5 personen
Verkeersregelaars: 6 personen
Stewards: 8 personen
 
Zoals jullie kunnen zien hebben we nogal wat mensen nodig. Binnenkort krijgen jullie allemaal een mail waarin aangegeven staat wat er per activiteit verwacht wordt. We hopen dan ook echt dat er veel respons op zal zijn zodat we voldoende vrijwilligers hebben voor deze dag. Voor velen binnen de organisatie van De Wâlde is het een lang en pittig seizoen geweest en we hopen dan ook echt dat we op jullie allemaal kunnen rekenen. Dus mocht je benaderd worden om te helpen deze dag zeg dan aub geen nee. Met z'n allen maken we de club!
 
Groeten Fimme Jan
 
PS; wanneer je dit leest en je wilt je graag direct opgeven voor een activiteit dan kan dat uiteraard. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel\app naar 06-51 69 17 62

Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates