VV De Wâlde start unieke spaaractie met PLUS Supermarkt Siemonsma!

Gemaakt op maandag 14 januari 2019 Geschreven door Beheer
VV de Wâlde gaat samen met PLUS Siemonsma een unieke spaaractie opzetten, waarbij jij kan sparen voor fan artikelen met je eigen spelersfoto of het logo van VV de Wâlde. En het mooie is: met deze actie steunen we ons jeugdafdeling.
 
VV de Wâlde doet mee aan de ClubFund-actie van PLUS Siemonsma Balk. Alle VV de Wâlde -leden krijgen binnenkort een uitnodiging om zich op de foto laten zetten voor deze actie.
 
Wat gaan we doen:
 
• We gaan binnenkort van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken (datum en locatie volgen nog)
• Iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fan shop waarin allerlei leuke VV de Wâlde fan-artikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn: een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker, slippers, telefoonhoesjes, etc
• Bij PLUS Siemonsma kun je vervolgens - van 17 maart tot en met 25 mei 2019 - sparen voor gratis fan-artikelen. Bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fan shop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fan-artikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fan-artikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
• Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het VV de Wâlde logo; kortom voor ieder wat wils!
• Een gedeelte van de bestedingen in de fan-shop komt ten goede aan VV de Wâlde.
• Neem ook eens een kijkje op www.clubfund.nl voor meer informatie en om te zien wat voor artikelen er allemaal te verkrijgen zijn.
 
Goed om te weten:
 
• Er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie op vrijdagavond 15 maart 2019 bij de Plus in Balk. Hiervoor worden een aantal spelers uitgenodigd.
• Je beheert je eigen online-fan shop. Dit houdt in dat jij zelf bepaalt of anderen ook artikelen met jouw foto erop mogen bestellen.
• Elke speler die op de foto komt krijgt hiervan een A4 foto waar ook de unieke codes op staan om te bestellen.
 
Er kan niemand zonder toestemming van de persoon wiens afbeelding is afgebeeld aan artikelen met deze afbeelding komen, aangezien aan het einde van de actie de gespaarde artikelen alleen aan de persoon in kwestie (of diens ouders) worden uitgereikt. Hij/Zij kan deze vervolgens uitdelen aan de opa’s/oma’s, vrienden, etc die ook een artikel van hem/haar hebben besteld.
 
Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Jacco Tromp 06-51695386

Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates