Volg je voeten

Gemaakt op dinsdag 03 april 2018 Geschreven door Beheer
Foto
 
Met 'Volg je voeten' nodigt de Wâlde elke jongen en elk meisje uit om te ontdekken wat voetbal allemaal kan brengen. Voetbal zorgt voor vriendschappen voor het leven, staat voor plezier maken met vrienden en vriendinnen, geeft je zelfvertrouwen en laat je groeien. Met de bal aan de voet op weg naar een nieuw avontuur. Volg je voeten en ga voetballen, want voetbal staat synoniem voor groei en ontwikkeling in vele opzichten, van technisch tot sociaal.
 
Ook voetballen?
Wil je ook graag voetballen of wil je jouw zoon of dochter kennis laten maken met voetbal? Bij de Wâlde kunnen kinderen op proef meetrainen om kennis te maken met voetbal. Tijdens die proeftraining ervaren kinderen het plezier van voetbal. De trainingen worden door enthousiaste trainers begeleid en zijn de ideale mogelijkheid voor jouw kind om het plezier van voetbal en van het spelen in een team te ontdekken. 
Uiteraard mogen jongens en meiden die al lid zijn, een vriendje, vriendinnetje, klasgenootje, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje meenemen naar de training, waarbij ze dan op laagdrempelige manier kennis kunnen maken met het voetballen bij de Wâlde.
 
Wil graag voetballen of wil je jouw kind kennis laten maken met het plezier en met het spelen in een team, aarzel dan niet en neem dan contact op met: Fimmie van der Molen 06 4108 4111. Indien je meer informatie wilt over het lidmaatschap van de Wâlde, kijk onder het kopje "aanmelden".

Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates