Steun de Wâlde via Sponsorkliks

Gemaakt op donderdag 30 november 2017 Geschreven door Beheer
De Sinterklaas en kerst komen er weer aan en de cadeaus worden steeds vaker via internet besteld.
 
Sinds afgelopenjaar hebben wij als de Walde op onze website een link die heet sponsorkliks, Met SponsorKliks kunt uzelf eenfinanciële bijdrage leveren aan de Walde, zonder dat het u een centextra kost!
 
Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a.Thuisbezorgd en de Waldeontvangt geldin de clubkas.Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com,Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaatdan ook naarde Walde. En nogmaals, het kost u niets extra!
 
Wilt u de Walde ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks link op de website van de Walde. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aanandere mensen die de Waldeeen warm hart toedragen.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via de SponsorKliks knop op onze site wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van uw sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks knop naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de Walde hier direct van!

Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates