Sponsorkliks

Gemaakt op maandag 30 januari 2017 Geschreven door Beheer
Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Wâlde, zonder dat het u een cent extra kost!
Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en de Wâlde ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de Wâlde. En nogmaals, het kost u niets extra!
 
Wilt u de Wâlde ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Wâlde, links onder in beeld. Voor u een kleine moeite, voor de Wâlde directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die de Wâlde een warm hart toedragen.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de Wâlde. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via de Sponsorkliks afbeelding op de site van de Wâlde naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de Wâlde hier direct van!

Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates