De Wâlde F1 is kampioen!

Gemaakt op zondag 22 mei 2016 Geschreven door Beheer
De Wâlde F1 is afgelopen zaterdag ongeslagen kampioen geworden in de 3e klasse. Op de laatste wedstrijddag moest er gewonnen worden van LSC F6. Nou dat is gelukt! LSC werd met 1-18 verslagen. Groot feest dus voor de jongens en de staf. Thuis bij De Wâlde zijn ze overgestapt in een prachtig versierde vrachtwagen van sponsor Douwe Hoekstra. Vervolgens hebben ze een rondrit gemaakt van dik een uur door onze dorpen. Met luide muziek erbij was het een onvergetelijk rit. Bij terugkomst op Waldstreffen hebben ze vervolgens heerlijk patat gegeten in de kantine samen met alle ouders.
Onderstaand de kampioenen! Op de foto ontbreekt Mart Siersma. Hij speelde na de winterstop zowel in de F1 als in de F2. Zaterdag was hij met de F2 mee. Deze konden namelijk ook nog kampioen worden echter verloren de laatste wedstrijd. Mart is gelukkig wel mee geweest op de vrachtwagen en te patat eten.
De Wlde F1 aangepast
 
Vlnr: Leandro Attema, Marco Zwart, Tjomme Zeldenrust (leider), David van der Wal, Taeke Smid, Jouke Durk Lanting, Stan van der Wal,
Fimme Jan van der Wal (leider) en Douwe Hoekstra. Op de foto ontbreken de trainers Erik Velthof en Tiemen Landman

Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates