Inventarisatie vrijwilligerswerk

Gemaakt op zaterdag 28 november 2015 Geschreven door Beheer
Deze week is onderstaande mail verstuurd naar de ouders van onze jeugdleden. We vragen aan hen welk vrijwilligerswerk ze willen gaan doen voor de club. In deze Lijst vrijwilligerswerk de vormen van vrijwilligerswerk waar men uit kan kiezen.

Beste ouders,

Net zoals bij vele verenigingen en clubs kan ook De Wâlde niet zonder vrijwilligers. Op dit moment zetten een aantal mensen zich al in als vrijwilliger binnen onze club. Daar zijn we heel blij mee. Vele handen maken immers licht werk. We merken echter dat het steeds lastiger wordt om nieuwe vrijwilligers te vinden. Waardoor we vaker een beroep moeten doen op de vrijwilligers die al zoveel voor onze club doen.

Daarom is tijdens de laatste ledenvergadering besloten dat ieder lid van onze vereniging verplicht is vrijwilligerswerk te doen voor De Wâlde. Bij heel veel clubs is dit al langer een verplichting. We kunnen dit uiteraard niet van onze jeugdleden vragen. Daarom vragen we dit aan jullie als ouders. Op dit moment is het bij de aanmelding van een jeugdlid al verplicht om op het aanmeldingsformulier aan te geven welke vorm van vrijwilligerswerk de ouders willen gaan doen. Minimaal één van de ouders wordt hier toe verplicht. Aangezien jullie kind(eren) al lid is\zijn van De Wâlde willen we graag weten welke vorm van vrijwilligerswerk jullie voor de club willen gaan doen. Zaterdag 28 november 2015 krijgen alle kinderen van de leiders een formulier mee waarop minimaal één van de ouders, en het liefst beide ouders, aan kunnen geven welke vorm van vrijwilligerswerk ze willen gaan doen. Uiteraard mogen hierbij meerdere vormen aangegeven worden. Ook de ouders die al vrijwilligerswerk doen voor De Wâlde willen vragen dit formulier in te vullen. Het formulier moet zaterdag 5 december 2015 weer ingeleverd te worden bij de leiders.

Aan de hand van het invulformulier zal er een bestand aangemaakt worden waaruit geput kan worden bij het benaderen van vrijwilligers voor bepaalde activiteiten.

Het Jeugdbestuur

 

Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates